Un Range Rover Evoque aparte, de la Project Kahn

Micul SUV cu pretenţii premium nu este îndejuns de stilat pentru tunerul englez, care a intervenit pe partea vizuală a maşinii.

Un Range Rover Evoque aparte, de la Project Kahn Un Range Rover Evoque aparte, de la Project Kahn

După ce a primit primul proiect de tuning din viaţa lui, din partea celor de la Startech, Range Rover Evoque a intrat şi în garajul celor de la Project Kahn. Aşa cum era de aşteptat, tunerul englez nu a făcut economie de creativitate, chiar dacă nu a intervenit şi sub capota SUV-ului premium.

Primul lucru asupra căruia ni se opreşte privirea este chiar plafonul lui Evoque, vopsit acum într-un portocaliu electric, asortat cu ornamentele pe care le putem găsi pe aripi, prelungindu-se până pe portiere, precum şi la baza farurilor. Desigur, toate acestea pot avea orice altă culoare doreşte clientul.

Geamurile au primit o folie fumurie, iar pentru ca prezenţa scenică să fie una cât mai adecvată, cei de la Project Kahn au "încălţat" maşina cu un set de jante speciale. Aşa cum culoarea plafonului este disponibilă în multe variante cromatice, gama de dimensini ale jantelor variază de la 20 la 22 de inchi.

Etrierele de frână sunt şi ele noi, fiind vopsite în galben, iar cei care doresc individualitate şi la nivelul interiorului vor primi de la Project Kahn un pedalier de aluminiu, un nou sistem de navigaţie cu touch screen, precum şi materiale noi pentru scaune, bord şi consola centrală. Asta, în cazul în care exista cumva riscul ca Evoque să treacă neobservat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.