Un şofer a fost surprins în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Şofer teribilist, surprins pe contrasens pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Un şofer a fost surprins în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui - VIDEO Un şofer a fost surprins în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui - VIDEO

În a doua zi de după Crăciun un şofer teribilist a fost surprins circulând pe contrasens, pe Autostrada Soarelui, în porţiunea dintre Agigea spre Medgidia, scrie Digi24.ro. Şoferul poate fi văzut cum goneşte pe contrasens într-o maşină albă, pe timp de noapte, în timp ce din faţă vin alte maşini. 

VIDEO

Nu este primul incident de acest fel înregistrat în luna decembrie. Pe 17 decembrie, şase oameni au fost răniţi într-un accident care a avut loc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Principalul vinovat a fost un şofer care a circulat pe contrasens. Şoferul vinovat, în vârstă de 49 de ani, a ratat intrarea în Piteşti şi a făcut o manevra interzisă. Acesta a încercat să întoarcă şi a fost lovit de o altă maşină care venea din spate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.