Un SUV a rămas în mijlocul unui bulevard din Cluj, după ce şoferul a fost reţinut de poliţie

Autor: Gandul 25 iul. 2019 Știri auto

Un echipaj de la Poliţia Locală a Primăriei Cluj-Napoca a încătuşat un şofer pe care l-a scos dintr-o maşină de teren oprită la semafor în centrul oraşului, după ce acesta a călcat cu roata un poliţist. Vehiculul a rămas abandonat în stradă, blocând traficul, scrie Gândul.info.

Un martor prezent în momentul în care şoferul a fost încătuşat a declarat că incidentul a avut loc în plină zi pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, la un semafor.

„Eram în jurul amiezii pe strada Regele Ferdinand când am auzit sirenele de la o maşină a Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca şi am observat că a oprit în stradă, în faţa unui troleibuz, lângă un autoturism de teren care aştepta la semaforul de la intersecţia cu Piaţa Mihai Viteazu. Unul dintre cei doi poliţişti locali a coborât şi l-a scos din autoturism pe şofer, care a fost încătuşat, cu mâinile la spate. Apoi a fost urcat în maşina Poliţiei Locale şi dus la secţia de Poliţie Locală din zonă, iar autoturismul de teren a rămas abandonat la semafor şi a blocat traficul rutier”, a spus acesta.

Surse din Poliţia Locală Cluj-Napoca au declarat că şoferul autoturismului de teren îşi parcase maşina ilegal pe trotuarul de pe strada Regele Ferdinand iar un echipaj de la Poliţia Locală a încercat să îl legitimeze.

Acestea au subliniat că autoturismul de teren a fost dus şi parcat de un poliţist local într-un loc unde era permis acest lucru.

Şoferul a fost amendat pentru că a refuzat să se legitimeze şi pentru staţionare ilegală pe trotuar şi şi-a recunoscut vina.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide