Un VW Beetle tunat a fost adus la 275 de CP. Acesta face suta în 5,2 secunde - FOTO

Tunerul a redus cu 1,5 secunde sprintul de la 0-100 km / h, care acum durează 5,2 secunde.

Un VW Beetle tunat a fost adus la 275 de CP. Acesta face suta în 5,2 secunde - FOTO Un VW Beetle tunat a fost adus la 275 de CP. Acesta face suta în 5,2 secunde - FOTO

În ciuda faptului că nu mai este în producţie, Volkswagen Beetle este încă un model iconic, aşa că nu este de mirare că tunerii continuă să ofere diferite upgrade-uri pentru aceasta.

Cel mai recent exemplu vine de la B&B AutomobilTechnik. Astfel, un Beetle Convertible, alimentat de unitatea TSI de 2,0 litri pe benzină care produce 217 CP şi 350 Nm cuplu a fost modificat şi adus la 275 de CP şi 525 Nm cuplu.

Tunerul a redus cu 1,5 secunde sprintul de la 0-100 km / h, care acum durează 5,2 secunde. 

În ceea ce priveşte partea financiară, vă va costa 9.950 de euro în Germania pentru a obţine upgrade-ul pentru motor şi încă 998 de euro pentru eşapament sport.

Citeşte şi:

Cât costă Dacia Duster Black Collector, prima ediţie limitată la 500 de unităţi de la Dacia? - Galerie FOTO

Şoferul unui Golf este filmat cum repetă o greşeală de mai multe ori. În final provoacă un accident pe E85 - VIDEO

Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.