Vânzările Mazda în România au crescut cu 36%. Mazda3 rămâne cel mai vândut model şi în 2015

Vânzările Mazda în România au crescut cu ...

Vânzările Mazda în România au crescut cu 36%. Mazda3 rămâne cel mai vândut model şi în 2015 Vânzările Mazda în România au crescut cu 36%. Mazda3 rămâne cel mai vândut model şi în 2015

 

 

Mazda a anunţat o creştere a vânzărilor de pe plan local cu 36% în 2015, astfel numărul total de maşini vândute se ridică la 1.095 de unităţi. Mazda3 rămâne cel mai vândut model pe piaţa din România, cu 414 vehicule achiziţionate, o creştere semnificativă cu 58% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2014, atunci când s-au vândut 262 de unităţi, iar SUV-ul Mazda CX-3, a fost livrat către 137 de clienţi din România.

În top 3 cele mai vândute modele, Mazda CX-5 ocupă locul doi cu 280 de maşini, iar Mazda6 completează podiumul celor mai dorite maşini cu 191 de unităţi vândute. Şi noua generaţie Mazda2 a reprezentat un succes de vânzări cu 72 de unităţi livrate în România.

Citeşte şi A rămas înzăpezit pe drum, aşa că şi-a abandonat maşina. Ce a descoperit când s-a întors: VIDEO

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Cele mai bune lanţuri de zăpadă din lume - VIDEO

Citeşte şi 7 lucruri pe care să NU le faci la volan, pe polei şi gheaţă

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.