Versiune profesională: Volkswagen Amarok XXL

În curând, cei de la Volkswagen vor propune o variantă mult mai încăpătoare a pick-up-ului VW Amarok, care primeşte, evident, indicativul ”XXL”. Ce avantaje aduce noua variantă, vedeţi în continuare.

Versiune profesională: Volkswagen Amarok XXL Versiune profesională: Volkswagen Amarok XXL

Pentru firmele care au nevoi speciale de la un pick-up, germanii de la Volkswagen s-au gândit să ofere o variantă care putem spune că rivalizează cu pick-up-urile americane full-size: Volkswagen Amarok XXL.

Deocamdată, Amarok XXL este destinat comenzilor speciale din partea firmelor private sau autorităţilor locale, dar în curând modelul va fi disponibil şi pentru persoanele fizice interesate de un Amarok mai spaţios.

”XXL” înseamnă alungirea maşinii cu peste 60 cm faţă de un Amarok standard, aşa încât lungimea totală ajunge acum la 5,9 metri. Principalul avantaj ţine de lungimea interioară a benei, care are 2,21 metri.

VW Amarok XXL este oferit în varianta cu dublă cabină, iar motorizarea este TDI-ul de 2,0 litri, în doua versiuni de putere: de 140 CP sau de 180 CP. Opţional este oferită cutia automată cu 8 trepte, în timp ce tracţiunea integrală 4MOTION este standard.

În Germania, preţul de pornire pentru Volkswagen Amarok XXL se cifrează la 30.000 de euro, ceea ce înseamnă cu 10.000 de euro mai mult decât cel mai ieftin Amarok. Totuşi, avantajul lui Amarok XXL pentru unii e că poate fi considerat o alternativă interesantă la camionetele uşoare, având şi aptitudini offroad.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.