VIDEO: Ferrari în flăcări, pe o şosea din Dubai

Un Ferrari 599 GTB Fiorano este vedeta celui mai nou filmuleţ din seria “Ce supercaruri italiene au mai ars astăzi?” Acţiunea se petrece în Dubai.

Nu mai este ceva excepţional să vezi un Ferrari în flăcări, dar de fiecare dată când se întâmplă aşa ceva, nu poţi să-ţi refuzi un asemenea spectacol, chiar dacă nu îl vezi în realitate.

Cea mai nouă păţanie cu un Ferrari s-a petrecut în Dubai, ţara în care densitatea supercarurilor pe metru pătrat întrece orice aşteptări, iar protagonistul acesteia este un 599 GTB Fiorano.

Nu ştim dacă şoferul a păţit ceva, dar suntem siguri că lumea a mai pierdut un Ferrari, pentru care cineva de la Maranello a muncit cu destulă pricepere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.