VIDEO: în forjă, pe Silverstone, cu Nissan Juke-R

Cum se simte Juke-ul cu motor de GT-R în viaţa reală, pe virajele de pe circuitul Silverstone? Vezi chiar aici.

Nissan Juke-R este, fără îndoială, unul dintre cele mai extravagante experimente făcute vreodată de compania japoneză. Motorul, şasiul şi transmisia preluate direct de pe legendarul GT-R îl transformă pe micul crossover într-una dintre cele mai dezirabile maşini.

Totuşi, acesta nu este decât un concept, care nu se va regăsi niciodată în gama Juke. Există doar două exemplare, iar în filmuleţul de mai jos îl vedem pe unul dintre ele la treabă, pe circuitul Silverstone. Toţi cei 485 CP îşi fac treaba ireproşabil, după cum se vede.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.