VIDEO: Maşina care a fost “înghiţită” de şosea

O şoferiţă din America a trăit una dintre cele mai înspăimântătoare experienţe posibile la volan, când maşina ei s-a scufundat într-un crater apărut din senin pe drum.

Cum ar fi să te trezeşti în mijlocul unui crater, chiar în timp ce conduci spre serviciu? Ei, bine, în timpul pe care oricine l-ar pierde încercând să-şi imagineze o asemenea întâmplare, o anumită şoferiţă din America ar putea să povestească un asemenea accident, pas cu pas.

Iar asta, pentru că posesoarea maşinii Kia Rio din filmuleţul de mai jos a trecut printr-o experienţă înspăimântătoare, maşina ei fiind înghiţită de craterul creat chiar în şoseaua pe care aceasta conducea liniştită.

Dar aceasta nu a fost singura provocare, pentru că şoferiţa din New Hampshire a trebuit să se confrunte şi cu valurile de apă care ieşeau din ţevile sparte, aflate sub asfalt. Tu ce ai face într-o asemenea situaţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.