VIDEO: Omul cu cea mai mare colecţie de maşinuţe de jucărie din lume

În lumea pasionaţilor de miniaturi, există o întrebare care poate fi pusă oricărui colecţionar: „câte maşinuţe ai”? În cazul lui Billy Karam din Liban, răspunsul e simplu: „cele mai multe”.

VIDEO: Omul cu cea mai mare colecţie de maşinuţe de jucărie din lume VIDEO: Omul cu cea mai mare colecţie de maşinuţe de jucărie din lume

Billy Karam din Beirut, Liban, deţine cea mai mare colecţie de maşinuţe de jucărie din lume, potrivit Guinness Book of World Records. Ca şi cum nu ar fi de ajuns, bărbatul mai deţine un record mondial, şi anume cea mai mare colecţie de diorame din lume.

Mai exact, Karam are peste 30.000 de maşini de jucărie şi aproximativ 400 de diorame. Cum explică el pasiunea dusă la extrem? Simplu: „nu poţi să le cumperi pe cele mari, aşa că îţi cumperi o mie dintre cele mici”.

Povestea celui mai mare colecţionar de maşinuţe de jucărie din lume, în videoclipul următor:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.