VIDEO: Trailer-ul oficial Fast and Furious 6, prezentat la Super Bowl

Deja ne-am obişnuit ca reclamele celor mai reputaţi constructori auto să fie difuzate la Super Bowl, însă de aceeaşi promovare au parte şi unele filme, printre care şi a şasea parte a seriei Fast and Furious.

VIDEO: Trailer-ul oficial Fast and Furious 6, prezentat la Super Bowl VIDEO: Trailer-ul oficial Fast and Furious 6, prezentat la Super Bowl

Maşini puternice, cascadorii spectaculoase şi multe ieşiri în decor. Cu asta s-au obişnuit fanii seriei Fast and Furious de la lansarea primului film şi până în prezent.

Pe lângă toate reclamele cu maşini de la Super Bowl, telespectatorii au putut urmări şi trailer-ul oficial al celei de-a şasea părţi a seriei Fast and Furious. Acţiunea promite să fie una explozivă pentru gaşca lui Vin Diesel şi noul star pe patru roţi Nissan GT-R, din moment ce acestora li se alătură şi câteva maşinării un pic mai hardcore: tancuri şi avioane militare.

Până în luna mai, când pelicula va rula pe marile ecrane, ne mulţumim cu trailer-ul oficial, de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.