VIDEO: Un pilot scapă miraculos, după un accident finalizat cu incendiu

Un accident grav petrecut pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi ar fi putut deveni adevărată tragedie. Vezi aici cum a scăpat pilotul la limită.

Accidentele grave sunt la ordinea zilei în motorsport, dar, chiar şi aşa, undele dintre ele provoacă fiori la o simplă vizionare. Numărul de decese înregistrate pe circuite a scăzut enorm în ultimii 20 de ani, iar atunci când un pilot moare, este clar că a avut un accident cu adevărat grav.

Nu este şi cazul pilotului Yussif Bassil, unul dintre participanţii la campionatul de turisme de pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi. După un impact nimicitor cu un SEAT Leon apărut de nicăieri, Renault-ul Clio al pilotului este izbit lateral de un alt bolid, iar apoi izbucneşte în flăcări.

Habitaclul este cuprins de foc, dar Yussif nu se pierde cu firea, reuşind să-şi decupleze centura de siguranţă şi să scape, ieşind pe geamul uşii din dreapta. Cu siguranţă, rămâne o poveste bună de povestit nepoţilor, dar în acelaşi timp, o experienţă de care pilotul ar vrea să uite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.