Volkswagen T5 DoubleBack, cea mai interesanta maşină de vacanţă

Englezii de la Overland Motorhomes au conceput un Transporter care îşi dublează capacitatea, transformându-se din van în motorhome.

Avantajele unui motorhome, combinate cu uşurinţa în exploatare oferită de un van. Aceasta pare sa fi fost ideea de bază din mintea celor de la Overland Motorhomes, atunci când au pornit la realizarea proiectului DoubleBack, construit pe baza binecunoscutului Volkswagen Transporter.

Punctul de interes al maşinii este reprezentat de modulul extensibil, amplasat în spaţiul cargo. Odată ales locul de campare, rulota înglobată culisează în afara maşinii, iar concomitent cu acest proces, picioarele de susţinere re rabatează din modulul. Mai mult acoperişul dispune de o secţiune extensibilă, care amplifică semnificativ spaţiul interior.

La bord, cei de la Overland Motorhomes au amenajat un spaţiu de recreere, ce constă într-o mini-bucătărie, cu toate dotările aferente. La capitolul motorizări, Volkswagen-ul T5 Transporter va miza pe serviciile TDI-ului de 2,0 litri şi 140 CP. Prezentarea oficială a proiectului DoubleBack va avea loc în martie, la un showroom Volkswagen din Cardiff, Ţara Galilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.