Will.i.am îşi va lansa propria marcă de maşini

Starul hip-hop va investi în brandul de lux Iamauto, care va produce maşini pe baza platformelor tehnice furnizate de Chrysler.

Will.i.am îşi va lansa propria marcă de maşini Will.i.am îşi va lansa propria marcă de maşini

Celebru pentru înfiinţarea trupei Black Eyed Peas, pentru activitatea sa de producător muzical, dar şi pentru linia vestimentară care-i poartă numele, Will.i.am pare să fi găsit o nouă oportunitate de afaceri. Rapper-ul se pregăteşte să lanseze brandul Iamauto, o companie care va produce maşini, pornind de la platformele tehnice furnizate de grupul Chrysler.

Invitat în emisiunea lui Jay Leno, Will.i.am a prezentat prima poză oficială a unei maşini ce poartă semnătura Iamauto şi a anunţat că sistemul de sunet Beats by Dr. Dre va fi dotare standard pe toate modelele ce urmează a fi produse.

Motivaţia pentru care rapperul se pregăteşte să demareze o astfel de investiţie este una cât se poate de lăudabilă. Will.i.am încearcă să creeze locuri de muncă în cartierul în care a cresuct, un ghetou din Los Angeles. Artistul se declară un adevărat obsedat de tehnologie, un tocilar care şi-a investit banii în acest proiect, cu cele mai bune intenţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.