AC Schnitzer pune mâna pe MINI Cooper Coupe

Autor: Gabriel Grosoiu 04 ian. 2012 Știri auto

Poate că MINI Coupe este o premieră importantă în gama producătorului britanic, dar, aşa cum ne-au obişnuit tunerii, nimic nu este imposibil de îmbunătăţit. Iată că AC Schnitzer vine cu primul program de tuning dedicat lui Cooper Coupe, maşină ce a câştigat acum nu doar un aspect mai fioros, ci şi un excelent potenţial dinamic.

Pentru început, nu putem ignora lipsa oricărui tuning exterior. Nu căutaţi prea mult după spoilere, praguri sau după vreun eleron inspirat de lumea curselor, pentru că tunerii de la AC Schnitzer au ales să meargă pe ceea ce este esenţial la o maşină sport, respectiv senzaţiile trăite la volan.

Aşadar, MINI Coupe a primit un diferenţial cu alunecare limitată, o nouă bară stabilizatoare, precum şi o suspensie sport reglabilă, cu braţe din aluminiu. Aşa cum era de aşteptat, performanţele îmbunătăţite au necesitat un sistem de frânare revizuit, iar acesta nu a întârziat să apară, în spatele noilor jante de 17 şi 18 inchi.

La capitolul ingrediente vizuale, AC Schnitzer aduce o nouă evacuare, precum şi setul „Technology & Design”, care aduce un nou capăt al schimbătorului de viteze, un nou pedalier din aluminiu şi o manetă pentru frâna de mână restilizată, precum şi covoraşe din velur. Mai lipseşte, însă, ceva din programul AC Schnitzer: tuning-ul motorului, pe care trebuie să-l mai aşteptăm, pentru că cei 121 CP din serie rămân la locul lor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide