Bavarezii la vânătoare de Evoque – iată cum ar putea arăta noul BMW X2

Autor: Oraan Mărculescu 25 iun. 2012 Știri auto
Bavarezii la vânătoare de Evoque – iată cum ar putea arăta noul BMW X2

Deşi pentru moment oficialii de la BMW nu au confirmat că au în plan realizarea unui BMW X2 (sunt concentraţi, deocamdată, pe dezvoltarea unui frate mai mic pentru X6, care urmează să fie denumit BMW X4), zvonurile despre cel mai mic SUV BMW circulă de ceva timp pe internet.

Cei de la BMW Blog afirmă chiar că noul BMW X2 urmează să apară pe piaţă în 2016, oferindu-ne un posibil preview – VEZI AICI RANDĂRILE CU BMW X2.

Din schiţa realizată de Roger Lighterness se observă că vorbim de un fel de SUV hot-hatch, având doar două portiere, o parte frontală inconfundabilă (cu trăsături de la noul BMW Seria 3) şi o alură de SUV-coupe care poate rivaliza fără probleme cu vedeta Range Rover Evoque Coupe.

Noul BMW X2 va fi bazat pe platforma tehnică a viitorului BMW Seria 1, care va avea tracţiune faţă, existând zvonuri că X2 va avea multe în comun cu versiunea coupe a lui Mini Countryman. Ca motorizări, X2 va beneficia doar de propulsoare cu 4 cilindri, atât turbo pe benzină, cât şi diesel, opţional urmând a fi propuse şi versiuni cu tracţiune integrală xDrive.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide