Femeie arestată după ce a fost prinsă făcând sex cu un minor, pe bancheta din spate a unei maşini furate

Autor: ProMotor 08 aug. 2016 Știri auto

 


O femeie de 25 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 au fost arestaţi după ce au fost prinşi întreţinând relaţii sexuale într-o maşină furată în Cairns, Australia, scrie Dailymail.co.uk

Poliţia a declarat că ofiţerii i-au prins pe cei doi exact în „chinurile pasiunii”, pe bancheta din spate a maşinii pe care adolescentul ar fi furat-o dintr-un complex rezidential, cu câteva zile în urmă. 

Poliţia declară că băiatul s-a plimbat ceva vreme în jurul locului de unde trebuia să o ridice pe femeie, şi aşa a fost observat de către un poliţist.

Ofiţerul de poliţie şi-a anunţat colegii şi astfel i-a prins pe adolescent şi femeia într-o „poziţie compromiţătoare”, pe bancheta din spate.

Ambii au fost acuzaţi de utilizarea ilegală a unui vehicul cu motor, în timp ce băiatul se confruntă,  cu acuzaţii de furt, posesia de bunuri furate şi conducere fără permis.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide