O șoferiță consideră că pompele de combustibil sunt sexiste

O șoferiță consideră că pompele de combustibil sunt sexiste

Autor: ProMotor acum 4 săptămâni Știri

Melanie Morgan, o șoferiță din Marea Britanie în vârstă de 31 de ani, consideră că pompele de combustibil sunt „sexiste”. Ea a făcut câteva poze în timp ce se lupta cu o pompă la benzinărie, potrivit dailymail.co.uk.

Melanie acuză că staţiile de benzină sunt sexiste pentru că pompele de alimentare au un design făcut special pentru bărbaţi, iar mânerele îi rănesc mâinile delicate, motiv pentru care trebuie să îşi lase iubitul să facă plinul maşinii.

Pentru a-şi susţine punctul de vedere în fața partenerului, Jared Griffiths, ea şi-a făcut fotografii în timp ce încerca să alimenteze maşina familiei, un Ford Turneo Independence. Profesoara de 31 de ani din sud-estul Londrei a acuzat benzinăriile de „sexism zilnic”, prin mesajele postate social media în care povestea experienţa ei atunci când a fost nevoită să facă plinul maşinii.

Operațiunea devenit o problemă atât de mare pentru Melanie, care este mamă a doi copii, încât are de gând ca în viitorul apropiat să îşi cumpere o maşină electrică, ca să evite alimentarea la benzinării.

„Am mâinile destul de mici. Sunt scundă. Am un 1.61 metri înălţime, sunt mică în ansamblu însă cred că nu sunt mulţi bărbaţi de aceeaşi înălţime cu mine sau aceeaşi dimensiune a mâinilor ca mine. Acum, ca adult, când trebuie să alimentez mașina în mod regulat, mi-am dat seama că nu mulţi oameni găsesc această acţiune dureroasă. Nu cred că majoritatea oamenilor trebuie să se gândească că acest lucru nu funcţionează. Nimeni nu se va plânge de asta, iar cei care proiectează aceste pompe presupun că sunt bărbaţi”, a explicat femeia.

Ea a adăugat că, din luna octombrie a anului trecut, iubitul ei a început să facă plinul maşinii. Melanie consideră că alimentarea, o dată pe săptămână, a rezervorului mai mic al maşinii ei Smart este mai uşoară decât cea a unui autoturism diesel mare, care necesită o realimentare mai rară. „Cred că facem plinul maşinii diesel o dată la trei săptămâni, însă eu nu mai fac asta, îl las pe iubitul meu”, a conchis Melanie.

sursa: Daily Mail


Sursa foto: Shutterstock


Comentarii
Inchide