Lamborghini Aventador şi McLaren 12C Spider, cot la cot pe aeroport. FOTOGALERIE

Ocazia de a imortaliza un duel între două supercaruri nu trebuie ratată de niciun fotograf. Nu e nevoie însă de un circuit şi de anvelope tocite pentru un pictorial spectaculos, aşa cum ne arată următoarea galerie foto.

Lamborghini Aventador şi McLaren 12C Spider, cot la cot pe aeroport. FOTOGALERIE Lamborghini Aventador şi McLaren 12C Spider, cot la cot pe aeroport. FOTOGALERIE

Cei de la Pure Power Photography au înţeles că şi un pictorial static poate fi spectaculos atunci când ai la îndemână maşinile potrivite. Aşa că vedetele sesiunii foto desfăşurate pe aeroport au fost un Lamborghini Aventador şi McLaren 12C Spider, care şi-au făcut şi un prieten nou.

Deşi suntem de părere că unicul Lamborghini Aventador J ar fi completat şi mai bine peisajul alături de cabrioletul McLaren 12C Spider, nu putem spune că priveliştea unui "simplu" Aventador ne displace, pentru că ar însemna să minţim.

Vă invităm să aruncaţi un ochi prin galeria foto, unde cele două modele exotice se umflă în...portiere şi îşi arată formele sofisticate.