Aplicaţia zilei: Şcoala Auto - Chestionare Auto

Şcoala Auto - Chestionare Auto Aplicaţia zilei

Aplicaţia zilei: Şcoala Auto - Chestionare Auto Aplicaţia zilei: Şcoala Auto - Chestionare Auto

 

Nume: Şcoala Auto - Chestionare Auto
Platformă soft: Google Android

Preţ: gratis

Dezvoltator: BRC Mobile

Funcţionalitate: aplicaţia este un instrument ce le permite utilizatorilor să se pregătească online pentru examenul teoretic pentru şcoala de şoferi. Aplicaţia conţine chestionare auto cu întrebările oficiale, puse într-un format identic cu cel oficial şi oferă posibilitatea de a vedea răspunsurile pentru întrebările greşite.

De asemenea, aplicaţia integrează descrierea detaliată a indicatoarelor rutiere de avertizare, de obligare, de informare, de prioritate etc.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.