Are rost un BMW Seria 1 Sedan cu tracţiune faţă?

Dacă îi întrebaţi pe fanii înfocaţi BMW, cu siguranţă aceştia vor protesta când vor auzi de un nou model BMW cu tracţiune faţă. Dacă, însă, îi întrebaţi pe fanii BMW care se cam uită la Audi A3 Sedan sau Mercedes-Benz CLA, răspunsul s-ar putea să fie cu totul altul...

Are rost un BMW Seria 1 Sedan cu tracţiune faţă? Are rost un BMW Seria 1 Sedan cu tracţiune faţă?

BMW a rămas singurul producător german premium fidel tracţiunii spate. Până recent, când a lansat noul BMW Seria 2 Active Tourer - primul monovolum de serie şi prima maşină BMW de serie mare cu tracţiune faţă. Ce urmează acum?

Mai mic decât Seria 3, viitorul Seria 1 Sedan va renunţa la tracţiunea spate

Ei bine, dacă e să ne luăm după Theophilus Chin şi după foarte multe zvonuri, unele confirmate parţial, BMW va dezvolta o familie de modele mai mici, având tracţiune faţă. Mai exact, viitoarea generaţie BMW Seria 1 va renunţa la tracţiunea spate, urmând să apeleze la soluţia ”totul faţă”.

Adică BMW Seria 1 va rivaliza şi mai acerb cu Audi A3 sau Mercedes-Benz A-Class, care beneficiază tot de tracţiune faţă (sau integrală, după caz). Ba, mai mult, noul BMW Seria 1 va primit o variantă nouă de caroserie: cea în trei volume (sedan).

Un plus de spaţiu pentru bagaje şi o aerodinamică mai bună

Succesul foarte bun al rivalilor Mercedes-Benz CLA şi Audi A3 Sedan se pare că i-a convins pe bavarezii de la BMW că piaţa apreciază astfel de sedanuri premium mai accesibile, deci imaginile de faţă ne ilustrează cum ar putea arăta un Seria 1 Sedan.

Credeţi că BMW Seria 1 Sedan ar avea şanse în faţa lui Audi A3 Sedan şi Mercedes-Benz CLA?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.