Au transformat un BMW Seria 6 într-o Volga decapotabilă!

Un BMW Seria 6 Cabrio din precedenta generaţie s-a “reîncarnat” sub forma unui Gaz M21 Volga, cu sprijinul unor tuneri ruşi cu imaginaţie foarte bogată.

Au transformat un BMW Seria 6 într-o Volga decapotabilă! Au transformat un BMW Seria 6 într-o Volga decapotabilă!

Tunerii din Rusia sunt recunoscuţi pentru ideile lor năstruşnice. După ce am asistat cu toţii la convertirea unui Porsche Cayenne în Gaz M21Volga, avem parte de o nouă experienţă vizuală cu bătrâna limuzină sovietică.

De data aceasta, însă, rezultatul este unul cu adevărat reuşit, iar acesta are mari şanse să fie apreciat nu doar de nostalgicii sistemelor totalitare, cu şi de cei care "gustă" un hot-rod bine construit. Tunerii ruşi au transformat un BMW Seria 6 Cabrio într-un Gaz M21 Volga decapotabil.

Liniile lui Chris Bangle sunt de nerecunoscut, iar conversia s-a făcut - de ce să n-o recunoaştem- ireproşabil. Interiorul a rămas neatins, iar asta nu poate să intre decât în categoria lucrurilor pozitive legate de acest proiect.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.