Audi S3 Sportback: Imagini şi informaţii oficiale

Cum Audi A3 Sportback a fost deja lansat, era normal ca versiunea S să nu întârzie prea mult, iar constructorul german a publicat deja primele imagini şi informaţii oficiale înaintea lansării oficiale de la Salonul Auto de la Geneva.

Audi S3 Sportback: Imagini şi informaţii oficiale Audi S3 Sportback: Imagini şi informaţii oficiale

Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul Salonului Auto Geneva 2013, Audi anunţă lansarea oficială în Elveţia a modelului Audi S3 Sportback, completată de un set de fotografii şi informaţii oficiale.

Fratele atlet al hatchback-ului premium A3 Sportback nu vine oricum la Geneva, ci propulsat de un malefic motor turbo 2.0 TFSI capabil să producă 300 CP şi un cuplu maxim de 380 Nm. Pentru acesta, cei de la Audi anunţă un consum teoretic mixt de 6.9 l/100 km şi performanţe precum parcurgerea plajei 0-100 km/h în 5 secunde, atunci când este cuplat la transmisia S-tronic cu şase trepte.

Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, în vreme ce toate modelele S3 Sportback vin dotate cu sistemul Quattro de tracţiune integrală. Suspensia a primit o serie de setări sport şi plasează maşina cu 2,5 cm mai jos faţă de A3 Sportback. Totodată, noul S3 Sportback a devenit şi mai uşor decât versiunea precedentă şi cântăreşte cu 70 kg mai puţin.

Mai jos aveţi la dispoziţie un scurt material VIDEO de prezentare, în completarea galeriei FOTO de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.