Cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva 2016. GALERIE FOTO

Salonul Auto de la Geneva este în plină desfăşurare, şi, ca în fiecare an ...

Cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva 2016. GALERIE FOTO Cele mai importante lansări de la Salonul Auto de la Geneva 2016. GALERIE FOTO

 


Salonul Auto de la Geneva este în plină desfăşurare, şi, ca în fiecare an, ProMotor te ţine la curent, de la faţa locului, cu premierele din cadrul acestui important eveniment. Ediţia din 2016 se anunţă una destul de bogată în lansări de modele noi. Pentru a vă satisface curiozitatea am ales câteva apariţii spectaculoase. Iată care sunt acestea:

Click aici pentru Galeria Foto
 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.