Chevrolet Cruze station wagon, detalii oficiale

Cea de-a treia variantă de caroserie a Chevroletului compact va debuta la SALONUL Auto Geneva 2012, cu o motorizare turbo şi un nou sistem de infotainment.

Chevrolet Cruze station wagon este pregătit pentru premiera mondială ce va avea loc în cadrul celei de-a 82-a ediţii a Salonului Auto Geneva. Station wagon, cea mai recentă variantă de caroserie a celui mai popular model Chevrolet, completează versiunile sedan şi hatchback, care au totalizat împreună vânzări de peste un milion de autovehicule la nivel mondial de la lansarea modelului în 2009.

Noua variantă station wagon promite un spaţiu de depozitare generos, o gamă de motorizări puternice şi eficiente, precum şi de sistemul infotainment MyLink de ultimă generaţie. Noile motoare îmbunătăţite vor fi disponibile pentru întreaga gamă Cruze începând din vara anului 2012.

Pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 l şi 1,8 l disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va fi completată de un nou motor turbo pe benzină de 1,4 l, un motor diesel nou de 1,7 l şi un motor diesel de 2,0 l optimizat. Din vara lui 2012 va fi lansat un nou sistem infotainment de la Chevrolet, denumit MyLink, pentru nivelurile de echipare superioare ale autovehiculelor din gama Cruze şi pentru Aveo.

În 2012, toate modelele Cruze vor beneficia de mai multe schimbări în materie de design exterior şi interior. Noutăţile vin sub forma părţii frontale, reproiectate, a farurilor şi a proiectoarelor de ceaţă modificate şi a noilor modele de jante, precum şi a restilizării consolei centrale, dar şi a gamei extinse de tapiţerii de la interior.

Prin intermediul acestui sistem, funcţiile smartphone-urilor vor fi disponibile la bord. MyLink afişează datele din smartphone pe ecranul tactil color cu rezoluţie înaltă şi diagonală de şapte inch. De îndată ce smartphone-ul este conectat, listele de redare personale, galeriile foto, agendele telefonice, fişierele video şi alte fişiere media şi de date stocate, precum o aplicaţie specială de navigaţie, pot fi accesate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.