Dacia recheamă 2500 de Logan, Sandero, Dokker şi Lodgy în service

2.442 de maşini marca Dacia, din România, vor fi rechemate în service-uri, după ce s-a constatat existenţa unei ...

Dacia recheamă 2500 de Logan, Sandero, Dokker şi Lodgy în service Dacia recheamă 2500 de Logan, Sandero, Dokker şi Lodgy în service


2.442 de maşini marca Dacia, din România, vor fi rechemate în service-uri, după ce s-a constatat existenţa unei posibile "neconformităţi" a bieletelor axiale de directie, informează site-ul 0-100.hotnews.ro. Modelele vizate sunt Dokker, Lodgy, Logan II şi Sandero II. Conform sursei citate, posibila neconformitate a bieletelor s-ar putea manifesta in condiţii de utilizare exceptionale.

Inspecţia pentru fiecare maşină în parte va dura circa 20 de minute, iar dacă se impune inlocuirea pieselor afectate operaţiunea poate dura peste două ore. Important de menţionat este că remedierea problemelor se va face pe cheltuiala producătorului. 

Purtătorul de cuvânt al Dacia a declarat pentru ProMotor, in cursul zilei de azi, că aceste rechemări au început deja, iar clienţii a căror maşini sunt vizate urmează să primească o scrisoare la domiciliu, prin care sunt înştiinţaţi că trebuie să vină pentru un control la cea mai apropiată unitate service.

Dacă între timp şi-au înstrăinat maşina aceştia sunt rugaţi să dea datele noului proprietar pentru a fi înştiinţat de către producător. Vizita la service se va face după ce, în prealabil, clientul va face o programare telefonică la service-ul la care urmează să meargă. 

Piesa de la care s-ar trage problemele costă între 40 şi 100 de lei, în funcţie de producător.


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.