Demascat: primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL

Deşi cei de la Mercedes-Benz voiau să mai prelungească suspansul, iată că userii forumului germancarforum.com au pus mâna pe primele imagini oficiale cu noua generaţie a roadsterului de lux Mercedes-Benz SL. Vă place?

Demascat: primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL Demascat: primele imagini cu noul Mercedes-Benz SL

Parafrazând un celebru dicton, spunem şi noi: "Regele roadsterelor de lux a murit, trăiască noul rege!". După ce germanii au anunţat cu fanfară retragerea din producţie a actualului SL, la Salonul Auto Detroit 2012 urmează să vedem noua generaţie Mercedes-Benz SL.

Însă, până când oficialii ne vor gratula cu informaţiile şi imaginile oficiale, iată că primele poze cu noul Mercedes-Benz SL au apărut pe net. Şi nu vorbim de poze spion, cu maşina camuflată, ci de pozele oficiale din mapa de presă, pe care au pus mâna cei de la germancarforum.com.

După cum se poate observa, noul Mercedes-Benz SL nu se depărtează prea mult ca gabarit şi linii de precedenta generaţie, însă partea frontală ne relevă o imagine de marcă mult mai sobră şi mai serioasă, ba chiar surprinzător de conservatoare - se remarcă farurile masive, care încadrează o grilă foarte bine pusă în evidenţă.

Evident, noul SL rămâne fidel soluţiei cu hardtop escamotabil, linia laterală a maşinii relevând un coupe majestuos când acoperişul este ridicat. Plafonul beneficiază de soluţia MAGIC SKY CONTROL, la fel ca şi roadsterul mai mic, Mercedes-Benz SLK, dar nu ştim încă şi cât durează capotarea/decapotarea maşinii.

Interiorul urmează şi el linia sobră a exteriorului, cu un design care aminteşte foarte clar de berlina E-Class, de exemplu, noul SL fiind direcţionat mai mult spre clientela trecută de o anumită vârstă şi cu un cont serios în bancă. Mercedes-Benz SL mai vine cu o particularitate: are caroseria realizată în mare parte din aluminiu, la fel cum a procedat şi Audi pentru unele modele.

În aşteptarea altor date şi imagini oficiale, vă lăsăm să ne împărăşiţi primele voastre impresii:

CE PĂRERE AVEŢI DESPRE NOUL MERCEDES-BENZ SL?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.