Grupare de români care fură biciclete scumpe din Germania. Prejudiciul - 120.000 de euro

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 120.000 euro. Suspecţii vor fi audiaţi după percheziţii.

Grupare de români care fură biciclete scumpe din Germania. Prejudiciul - 120.000 de euro Grupare de români care fură biciclete scumpe din Germania. Prejudiciul - 120.000 de euro

Mai multe percheziţii au loc în judeţul Braşov la persoane bănuite că furau biciclete valoroase din Koln, le dezmembrau şi le trimiteau în România, pentru ca apoi să le vândă. Prejudiciul ajunge la 120.000 euro, informează Mediafax.

Potrivit Poliţiei Braşov, poliţiştii români şi cei din Koln-Nordhein Westfalen fac miercuri 16 percheziţii în judeţul Braşov, la locuinţele unor persoane bănuite că începând cu anul 2017 şi până în prezent au furat biciclete cu valoare foarte mare de pe raza teritorială a oraşului Koln, Germania, pe care le dezmembrau şi le trimiteau în România, iar ulterior, după reasamblare, le vindeau.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 120.000 euro. Suspecţii vor fi audiaţi după percheziţii.

Alături de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în acţiuni sunt angrenaţi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Citeşte şi:

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

Aproape 300.000 de euro câştigaţi în doar o lună din comerţul cu „autoturisme de mare putere" la mâna a doua. Care este „reţeta”

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.