Imagini neoficiale cu Toyota Corolla, a 11-a generaţie

Până la prezentarea oficială a noii generaţii Toyota Corolla, un site specializat în modelări 3D ale maşinilor ne oferă deja o idee despre cum arată noua Corolla. Cum vi se pare?

Noua Toyota Corolla, a 11-a generaţie, a fost deja prefigurată de conceptul Corolla Furia, de la Salonul Auto Detroit 2013. Un concept cam agresiv şi care era clar că va pierde multe dintre detalii până la transpunerea în variantă de serie mare.

Specialiştii de la Humster3D sunt în măsură deja să ne ofere un preview al maşinii Corolla de serie, iar video-ul lor am putea spune că surprinde printr-o acurateţe extraordinară.

Faţă de precedenta generaţie Corolla, noua maşină este mult evoluată la capitolul exterior, marcând o schimbare de atitudine majoră, aşa cum se întâmplă cu noua generaţie Auris faţă de primul Auris.

Noua Corolla pare chiar un ”pui de Avensis”, având o parte frontală impozantă şi agresivă, în timp ce blocurile optice din spate mizează pe o formă complexă, cum se întâmplă şi la Auris - de altfel, Corolla nu e altceva decât varianta sedan a hatchback-ului Auris, dar cu modificări care să-i confere o personalitate proprie.

Cum vi se pare noua Toyota Corolla?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.