Inna conduce trei supercaruri în emisiunea auto franceză Fast Club!

Ei bine, Inna dovedeşte încă o dată că e mai apreciată peste hotare decât la noi. În Franţa, Inna a fost invitată în emisiunea Fast Club să testeze trei bolizi: Alfa Romeo 8C, Aston Martin DBS şi Ferrari 599 GTB Fiorano. V-am făcut curioşi?

Emisiunea franceză Fast Club se doreşte un fel de corespondent al celebrei emisiuni britanice Top Gear. Până când Inna îl va întâlni pe Jeremy Clarkson, a avut ocazia să-şi facă "încălzirea" la volanul a trei bolizi în cadrul emisiunii francezilor: Alfa Romeo 8C, Aston Martin DBS şi Ferrari 599 GTB.

Mai jos puteţi vedea clipul în care Inna face puţin pe James Bond la volanul unui Aston Martin DBS. Toată emisiunea Fast Club, în care Inna e la volanul celor trei supercaruri, o puteţi vedea AICI.

Vezi cum face Inna pe James Bond la volanul unui Aston Martin DBS de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.