La Paris, noua Skoda Fabia şi-a arătat latura sportivă

A treia generaţie Skoda Fabia a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014. Eu am fost acolo să o văd şi să o ating, iar acum îţi spun cum a fost.

La Paris, noua Skoda Fabia şi-a arătat latura sportivă La Paris, noua Skoda Fabia şi-a arătat latura sportivă

Skoda Fabia 3 a fost lansată în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014, atât în variantă hatchback, cât şi în declinare break. Am făcut o vizită standului Skoda de la salonul auto parizian şi îţi spun cum e la interior noua generaţie a modelului subcompact ceh.

Pe scurt, materialele sunt plăcute la vedere şi atingere, iar scaunele par confortabile, dar sunt destul de tari (la fel ca la oricare alt model din grupul Volkswagen, de altfel). De fapt, felul în care arată şi se se simte noua Fabia la interior aduce aminte de Golf 5 şi Golf 6, ceea ce e destul de bine pentru o marcă de volum.

Sistemul multimedia instalat pe maşinile de la stand se mişcă bine prin meniuri şi are o grafică plăcută (în stilul celui de pe Golf 7, dar cu alte culori). În acelaşi timp, planşa de bord vopsită în negru lucios dă un plus de stil unui habitaclu destul de tern, dar este un magnet de amprente.

În spate, locul la picioare şi cap e decent, iar la nevoie pot încăpea şi trei adulţi, dar nu cred că ar fi foarte confortabil un drum lung în această formulă.

La exterior, aş putea spune că noua Fabia arată chiar sportiv, mai ales cu jante roşii şi o vopsea în două culori.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.