Maşina Mărţişor din 2012 este Mercedes-Benz SLK - aşa aţi decis pe facebook!

După un vot fulger pe facebook, avem rezultatul: cel mai potrivit mărţişor pe patru roţi pentru femei este roadsterul Merceds-Benz SLK. Sunteţi de acord?

Maşina Mărţişor din 2012 este Mercedes-Benz SLK - aşa aţi decis pe facebook! Maşina Mărţişor din 2012 este Mercedes-Benz SLK - aşa aţi decis pe facebook!

Aşadar, din cele cinci pretendente pe care le-am supus la vot pe facebook, titlul de "Maşina Mărţişor a anului 2012" îi revine roadsterului Mercedes-Benz SLK. O maşină scumpă (are un preţ de pornire de peste 40.000 euro), care combină caracterul practic al hard-top-ului escamotabil cu imaginea "dacă e Mercedes, ne place!" (cităm o reprezentantă a echipei intrefete.ro...).

Circa 100 de useri au ales SLK-ul pe prima poziţie, la o diferenţă confortabilă de noul Volkswagen Beetle (despre care credeam, sincer, că va fi câştigătorul) şi de cunoscutul Mini Cabrio. Italianca năstruşnică Alfa Romeo MiTo şi franţuoaica elegantă Peugeot RCZ au primit mult mai puţine voturi.

Rămâne de văzut acum câte dintre românce vor primi un astfel de mărţişor extravagant în această primăvară...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.