Modelul Dacia Duster care pare să provină dintr-un film SF - VIDEO - GALERIE FOTO

Dacia Duster primeşte un design revoluţionar

Modelul Dacia Duster care pare să provină dintr-un film SF - VIDEO - GALERIE FOTO Modelul Dacia Duster care pare să provină dintr-un film SF - VIDEO - GALERIE FOTO

Când e vorba de desenat maşini e bine să gândeşti „outside the box”, însă mulţi se vor gândi că expresia nu prea se aplică modelelor Dacia. Ei bine, iată că artisul Artyom Trofimenko demontează această prejudecată.

Dacia Duster de mai jos pare să provină dintr-un film SF

Nu ştim dacă producătorul auto românesc va îndrăzni să abordeze un asemenea design revoluţionar, dar intenţia lui Trofimenko este demnă de luat în seamă.

Interiorul lui Duster este inspirat de un concept BMW Gina din 2008, având un principiu similar în privinţa unor părţi mobile din ansamblu.

SUV-ul are bord digital şi un volan pătrat, care se extinde la o apăsare de buton. Nu există o consolă centrală „tradiţională”, scrie Gandul.info.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.