Primele imagini reale cu Renault Koleos facelift

Primele imagini reale cu Renault Koleos facelift au fost surprinse la o prezentare din India, unde francezii şi-au prezentat planurile pentru piaţa indiană.

Primele imagini reale cu Renault Koleos facelift Primele imagini reale cu Renault Koleos facelift

SUV-ul francezilor, Renault Koleos, a ajuns la jumătatea vieţii, aşa încât apariţia unui facelift este normală. Interesant este că primele imagini cu Renault Koleos facelift au "transpirat" pe internet tocmai din India, unde francezii au participat la un eveniment în New Dehli, în care şi-au anunţat intenţiile de a comercializare pe piaţa indiană a SUV-urilor Koleos şi Duster, dar şi a berlinei Fluence.

Renault Koleos facelift are partea frontala serios modificata, cu o identitate mai reusita

Chiar dacă am fi tentanţi să credem că e vorba despre o versiune Koleos concepută pentru piaţa indiană, e destul de clar că aşa va arăta şi faceliftul pentru piaţa europeană, pe care credem că îl vom vedea chiar cu ocazia Salonului Auto Frankfurt 2011.

Modificările aduse lui Koleos sunt binevenite, partea frontală fiind destul de serios modificată. Faţă de actualul model, faceliftul înseamnă faruri complet redesenate şi care amintesc întrucâtva de cele de la Nissan Quashqai. Grila este acum foarte mare şi pune în evidenţă sigla romboidală, maşina având acum o puternică identitate.

Spatele lui Renault Koleos facelift are parte de retusuri minore

Din punct de vedere al exteriorului, modificările se rezumă doar la partea frontală, în rest fiind vorba de extrem de mici retuşuri. Bineînţeles, va fi disponibilă o nouă gamă de culori pentru caroserie, precum şi noi jante, iar în interior vor fi oferite noi tapiţerii şi echipamente.

Mai multe detalii despre motorizări şi preţuri aşteptăm să aflăm în preajma salonului din toamnă, de la Franfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.