Se vinde o Dacia SPORT din 1989: „Cu 800 km o adevărată capsulă a timpului” - GALERIE FOTO

Interiorul este sigilat cu folia de fabrică.

Se vinde o Dacia SPORT din 1989: „Cu 800 km o adevărată capsulă a timpului” - GALERIE FOTO Se vinde o Dacia SPORT din 1989: „Cu 800 km o adevărată capsulă a timpului” - GALERIE FOTO

Un român a scos la vânzare un autoturism Dacia Sport produs în anul 1989 care are doar 800 de km la bord. Proprietarul mai spune că maşina este în stare impecabilă la 30 de ani de la fabricaţie. Maşina se vinde cu 16.500 de euro. Are motor pe benzină de 1.397 cm3 şi 65 de CP. 

Descriere anunţului

Dacia SPORT cu 800 km o adevărată capsulă a timpului. O maşină cu un farmac aparte ţinând cont de faptul că în proporţie de 50% este executată manual. Este singură maşină din lume la care parbrizul este identic cu lunetă. Maşină ca şi stare generală este nouă, interiorul este sigilat cu folia de fabrică. Autoturismul este unic ţinând cont de numărul de km dar şi de faptul că Dacia Sport s-a fabricat într-un număr foarte mic: 5185 exemplare produse. Autoturism atestat că şi vehicul istoric scutit de tot ceea ce înseamnă taxe. Accept orice expertiză. Mă interesează şi unele variante cu autoturisme moderne sau clasice. Rog seriozitate. Nu deranjaţi inutil.”

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.