Teasing: în curând apare noua generaţie a lui Nissan Qashqai! UPDATE

După ce, la Salonul Auto Paris 2013, a fost lansat noul Nissan X-Trail, iată că foarte curând urmează să vedem urmaşul actualului Nissan Qashqai. Care încă rămâne misterios...

Teasing: în curând apare noua generaţie a lui Nissan Qashqai! UPDATE Teasing: în curând apare noua generaţie a lui Nissan Qashqai! UPDATE

Pe internet au apărut destul de multe imagini spion cu noua generaţie Nissan Qashqai, camuflată în teste. Iar acum avem parte şi de o imagine-teaser, care ne face şi mai curioşi să vedem noul Qashqai.

Din poză se observă că japonezii vor să ne atragă atenţia asupra câtorva detalii care definesc, în mare, liniile noii generaţii. O generaţie care foarte probabil se va asemăna foarte mult cu proaspătul Nissan X-Trail.

Nu ştim dacă noul Qashqai va creşte în dimensiuni, lungimea de 4,33 metri a actualului model reprezentând momentan un compromis bun pentru traficul urban, dar şi pentru cel extraurban. De asemenea, rămâne de văzut dacă va mai exista o versiune cu 7 locuri, din moment ce noul X-Trail propune două locuri suplimentare.

Pe noul Qashqai va fi disponibil şi micul TCe de 1,2 litri, acelaşi care echipează şi Duster facelift, dar încă nu se ştie dacă va avea tot 125 CP sau mai mult.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.