Teasing Opel pentru Frankfurt 2011 - ce va fi noul concept experimental?

Cei de la Opel încearcă să ne ţină în suspans în privinţa noului concept experimental pe care îl vor prezenta la Frankfurt 2011, dar cam toată lumea realizează că e vorba de un preview al viitoarei citadine life-style botezată Opel Junior. Voi ce credeţi?

Teasing Opel pentru Frankfurt 2011 - ce va fi noul concept experimental? Teasing Opel pentru Frankfurt 2011 - ce va fi noul concept experimental?

Zvonurile că Opel vrea să intre pe teritoriul lui Mini Cooper cu o citadină botezată, pentru moment, Opel Junior nu sunt chiar noi, mulţi considerând că germanii fac un pas foarte îndrăzneţ - deşi Insignia a fost o declaraţie suficient de elocventă pentru pretenţiile life-style emise de Opel în viitor.

Acum, înaintea Salonului Auto Frankfurt 2011, cei de la Opel s-au gândit să ne testeze puţin răbdarea, printr-un teaser al noului lor concept experimental, care în imagine este ascuns de o husă. Totuşi, ne putem da seama că acest concept va utiliza un sistem de propulsie electric din faptul că este prezentat alături de Opel Ampera, prima maşină electrică de serie Opel.

Apoi husa nu poate ascunde gabaritul conceptului, cu o lungime mai redusă cu aproximativ o treime faţă de Ampera, ceea ce ne duce la o lungime de circa 3,5 metri, adică similar cu un Mini sau Fiat 500, cele mai cunoscute modele urbane life-style ale momentului.

De sub husă mai putem remarca linia mediană puternic ascendentă a lateralului caroseriei, precum şi partea frontală în stil monovolum, conceptul promiţând o combinaţie interesantă între dinamism şi spaţiu interior.

Toate detaliile despre noul concept Opel vor fi date publicităţii în următoarele zile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.