Un artist a desenat un supercar Porsche şi arată fantastic! Cum va reacţiona Porsche?

Artistul independent Invisive a desenat conceptul unui viitor supercar Porsche cu motor central, având ca sursă de inspiraţie modelul 918 Spyder. Artistul a publicat mai multe imagini generate pe calculator, extrem de detaliate, care prezintă un supercar Porsche cu proporţii echilibrate şi un look foarte agresiv.

Un artist a desenat un supercar Porsche şi arată fantastic! Cum va reacţiona Porsche? Un artist a desenat un supercar Porsche şi arată fantastic! Cum va reacţiona Porsche?

Ultimele exemplare ale supercarului 918 Spyder au fost livrate în cursul anului 2015, iar de atunci Porsche nu a dat bniciun semn că ar pregăti un succesor. În timpul unui  interviu cu jurnaliştii prezenţi la Geneva în această primăvară, şeful Porsche Oliver Blume a declarat că viitorul hypercar Porsche va avea un sistem de propulsie electric, dar că nu crede că tehnologia actuală va fi suficient de matură pentru un astfel de nivel. În aceste condiţii, un succesor al lui 918 Spyder nu va vedea luminile rampei mai devreme de 2025.

Fanii mărcii îşi doresc o bestie mecanică cu sigla Porsche pe capotă, iar unii dintre ei chiar le dau celor de la Porsche sfaturi. Este şi cazul artistului digital Invisive, care a luat problema în propriile mâini şi a desenat ceea ce se doreşte a fi un demn succesor al lui 918 Spyder. Artistul îl numeşte Porsche 988 Vision Concept şi trebuie să recunoaştem că ne-am dori ca designerii Porsche să ia câteva notiţe.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

Cât despre sistemul de propulsie, pentru că tot nu costă nimic să visăm, am putea vedea mai multe motoare electrice (ideal patru, câte unul pentru fiecare roată), cu o putere totală de peste 1.000 CP. Autonomia totală ar putea fi una de peste 1.000 de kilometri, posibilă prin adoptarea noilor tehnologii solid-state care ar putea fi disponibile până la momentul lansării unui succesor al lui 918 Spyder. 

sursa: motor1.com

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.