Vrei să te murdăreşti pe mâini când deschizi portbagajul? Qoros are soluţia!

Sedanul chinezesc Qoros 3, care a fost prezentat la Salonul Auto Geneva 2013 şi care va fi pus în vânzare şi în Europa, vine cu o metodă de deschidere a portbagajului ceva mai neobişnuită.

Vrei să te murdăreşti pe mâini când deschizi portbagajul? Qoros are soluţia! Vrei să te murdăreşti pe mâini când deschizi portbagajul? Qoros are soluţia!

Qoros, noua marcă auto creată de chinezii de la Chery Automobile şi israelienii de la Israel Corporation, a prezentat la Salonul Auto Geneva 2013 sedanul 3, care urmează să intre pe piaţa europeană, unde se va lupta cu noua Skoda Octavia 3.

Se pare, însă, că designerii şi inginerii noii companii auto au vrut să iasă puţin din tiparele industriei auto şi au echipat maşina cu un sistem de deschidere a portbagajului ceva mai neobişnuit, probabil sub ideea că toate drumurile din ţările în care va fi vândută maşina sunt curate.

Aşa cum se poate vedea în clipul video de mai jos, realizat de cei de la Autoforum.cz, capota portbagajului se deschide prin apăsarea unui buton care se află sub aripa din dreapta-spate a maşinii. Adică un loc în care ajunge toată mizeria care sare de pe anvelopă.

Video:

Ce părere aveţi despre soluţia chinezilor pentru această maşină care se vrea europeană?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.