O roată slăbită a provocat un accident incredibil pe autostradă. O Tesla a filmat întreaga scenă – VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 mart. 2023 Știri auto

În mod normal, atunci când circulăm pe autostradă, majoritatea dintre noi încercăm să fim cât mai atenți la traficul înconjurător pentru a evita un potențial accident. Din nefericire, șoferul unei Kia Soul și-a dat seama că nu poți fi pregătit pentru chiar orice circumstanță.

Mașina sa a fost literalmente propulsată în aer din cauza unei roți slăbite care s-a desprins de pe un pick-up Chevrolet Silverado care circula în apropiere. Întâmplarea a avut loc pe 27 martie, pe o autostradă aglomerată din Chatsworth, Los Angeles (SUA). Totul s-a întâmplat atât de repede încât putem recunoaște că nu putem controla lumea din jurul nostru, indiferent cât de precauți am fi.

Într-o postare apărută pe rețelele de socializare, vedem cum se derulează evenimentele din perspectiva unui șofer de Tesla care a înregistrat accidentul. Se poate vedea cum acea Kia Soul trece pe lângă pick-up, iar când aceasta trece prin dreptul pick-up-ului o roată se desprinde și proiectează mașina în aer.

Un Chevrolet Silverado pierde o roată și trimite o Kia Soul în aer

Fără să aibă timp să reacționeze, șoferul din Kia Soul lovește frontal anvelopa masivă și este aruncat cu totul în aer. După o secundă sau două aflată în aer, Kia se prăbușește, aterizând cu susul în jos dar, în cele din urmă, reușește să se întoarcă pe roți cu resturi împrăștiate pe toată autostrada.

Culmea este că după câteva secunde aceeași roată lovește din nou mașina, de data aceasta mai ușor. Din fericire roata își termină cursa nebună fără ca alte mașini șă fie afectate.

În mod miraculos, șoferul din Tesla, care a fost și cel care a postat videoclipul pe rețelele de socializare, a declarat că șoferul din Kia Soul a reușit să iasă din accident fără nicio rană, deși probabil a fost zdruncinat serios, având în vedere gravitatea accidentului.

Din fericire, nimeni nu a murit sau a fost grav rănit în urma acestui accident.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: FOX 10 Phoenix / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide