O mașină Tesla a filmat momentul în care un hoț sparge geamul și fură obiecte din interior – VIDEO

Autor: ProMotor 27 ian. 2021 Știri auto

Cu câteva zile în urmă, un furt dintr-o mașină a fost filmat chiar de către mașina spartă. S-a întâmplat lângă Houston, SUA. Chiar dacă proprietarul mașinii Tesla s-a ales cu paguba, există totuși și o parte bună. Întâmplarea a fost surprinsă de cameră video prin intermediul funcției Sentry Mode a mașinii.

Proprietarul tocmai ajunsese la un magazin când a observat că un vehicul suspect trece încet pe lângă el. Se pare că suspiciunile sale erau corecte, deoarece când a ieșit din restaurant, și-a dat seama că mașina lui fusese spartă și lipseau mai multe lucruri personale.

Camerele din jurul vehiculului au făcut o treabă bună în a surprinde întregul incident, obținând cadre cu figura hoțului, dar și cu plăcuța de înmatriculare. După ce se îndepărtează, putem vedea o persoană care sesizează situația. Ar putea fi proprietarul mașinii sau, probabil, cineva care s-a simțit obligat să sune la poliție după ce a văzut pagubele.

Funcția Sentry Mode ar trebui să fie spaima hoților pentru că filmează tot

Indiferent dacă a făcut-o deja sau nu, este foarte probabil ca poliția să aibă suficiente dovezi pentru a-l identifica și reține pe hoț. Chiar dacă plăcuța de înmatriculare era temporară și probabil că nu va fi de mare ajutor în depistarea mașinii, imaginea clară cu figura hoțului ar trebui să fie utilă oamenilor legii.

Sentry Mode este una dintre cele mai folositoare funcții de pe mașinile Tesla. Aceasta folosește camerele exterioare pentru a monitoriza ce se întâmplă în jurul mașinii atunci când este parcată.

Dacă sistemul detectează ceva suspect, va începe înregistrarea. Pe mașinile Tesla există camere video laterale, camera pentru marșarier și o camera frontală în partea superioară a parbrizului, astfel că e destul de greu ca situațiile prin care trece mașina să nu fie surprinse de cel puțin o cameră.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide