Au apărut primele imagini ale conceptului ItalDesign Giugiaro Brivido, pentru Geneva 2012

Din nou, cei de la Autoforum.cz reuşesc să facă rost de imaginile unui concept interesant, înaintea dezvăluirii oficiale a acestuia la Salonul Auto Geneva 2012: ItalDesign Giugiaro Brivido.

Au apărut primele imagini ale conceptului ItalDesign Giugiaro Brivido, pentru Geneva 2012 Au apărut primele imagini ale conceptului ItalDesign Giugiaro Brivido, pentru Geneva 2012

După ce studioul ItalDesign Giugiaro a fost cumpărat de Volkswagenşi după ce am văzut conceptele Tex şi Go! la Salonul Auto Geneva 2011, se părea că influenţa germanilor asupra casei de design italiene va fi fatală. Iată că, la Salonul Auto Geneva 2012, noul concept Brivido vrea să ne spulbere aceste temeri.

Până când oficialii ne vor arăta imaginile lor, apelăm din nou la Autoforum.cz, care reuşeşte să "arunce" pe internet câteva imagini ale noului concept ItalDesign Giugiaro Brivido. Acesta ne înfăţişează o maşină sport matură, care reuşeşte să îmbine stilul clasic şi modernismul într-un pachet interesant.

Conform surselor din cadrul ItalDesign Giugiaro, vorbim de un coupe de mari dimensiuni, care are o lungime de circa 5 metri, iar sub aspect tehnic propulsia este hibridă. Configuraţia portierelor de mari dimensiuni este ciudată, supfaraţa vitrată continuându-se şi în partea mediană a uşilor.

Interesantă ideea blocurilor optice foarte înguste, atât în faţă, cât şi în spate, fiind destul de uşor de intuit că utilizează tehnologia LED. Coupe-ul oferă 4 locuri, iar sistemul de propulsie hibridă constă dintr-un motor V6 de 3,0 litri pe benzină şi un motor electric, puterea totală fiind de 360 CP - se pare că vorbim, practic, de aceeaşi tehnologie întâlnită şi pe Volkswagen Touareg Hybrid.

ItalDesign Brivido mai anunţă şi inovaţii în ce priveşte sistemele electronice şi de comunicare la bordul maşinii, dar mai multe detalii urmează să aflăm la salonul elveţian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.