Reclame Renault-Nissan pentru maşinile electrice

Iată două spoturi care ironizează dependenţa actualei societăţi de combustibilii fosili şi încearcă să ne facă să conştientizăm necesitatea maşinilor electrice. Interesante şi aluziile subtile la concurenţă...

Punctul comun al celor două reclame auto la maşini electrice este paroxismul: cum ar fi dacă, în locul curentului electric, am folosi doar alimentarea cu benzină şi motorină a tuturor aparatelor cu care suntem obişnuiţi, nu doar a maşinilor?

În primul spot, cei de la Renault pregătesc terenul pentru viitorul lor model de clasă mică strict electric, prefigurat de conceptul Zoe, în timp ce al doilea spot, care e dedicat lui Nissan Leaf, spre final se face o aluzie subtilă chiar la concurentul direct de pe piaţa americană, Chevrolet Volt.

Reclama pentru masinile electrice Renault de pe tare.ro

Reclama Nissan Leaf de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.