Trei ruşi beţi morţi vor să se plimbe cu motocicleta. Rezultatul a ajuns de râsul Internetului - VIDEO VIRAL

Trei băieţi vor să se plimbe cu motocicleta, dar rezultatul a ajuns de râsul Internetului

Rusia furnizează cele mai multe clipuri virale cu situaţii din trafic. Unele sunt extrem de violente, pe când altele sunt extrem de amuzante. Ca cel de mai sus, de exemplu. O gaşcă de băieţi aflaţi sub influenţa alcoolilui vor să se plimbe cu motocicleta cu ataş, aşa o leagă de maşină şi pornesc. Ca totul să nu rămână doar o amintire se hotărăsc să filmeze toată scena. Rezultatul a ajuns viral pe reţelele de socializare.

Citeşte şi 

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.