Un iubitor de maşini a parcat un E30 M3 şi un VW GTI în sufragerie pentru a le salva de uraganul Dorian - FOTO

Definiţia iubitorului de maşini

Un iubitor de maşini a parcat un E30 M3 şi un VW GTI în sufragerie pentru a le salva de uraganul Dorian - FOTO Un iubitor de maşini a parcat un E30 M3 şi un VW GTI în sufragerie pentru a le salva de uraganul Dorian - FOTO

Randy Jalil a arătat încă o dată lumii ce înseamnă să iubeşti maşinile, parcând un BMW E30 M3 şi un Volkswagen GTI din 1984 al unui prieten în propria sufragerie pentru a le proteja de daunele pe care uraganul Dorian le-ar fi putu provoca.

Jalil a atras pentru prima dată atenţia lumii la sfârşitul anului 2016, când a postat imagini online cu M3-ul său parcat în casă, în timp ce uraganul Matthew se apropia de Florida. Cu ameninţarea lui Dorian, a decis să facă acelaşi lucru anul acesta; în plus, el a găsit şi spaţiul necesar pentru a depozit încă un VW GTI clasic. 

Definiţia iubitorului de maşini

Jalil a mai dezvăluit că garajul său pentru două autoturisme a fost deja ocupat de maşina iubitei lui şi de maşina fratelui său, aşa că nu a avut de ales decât să folosească interiorul casei.

„Nimic fancy, am vrut doar să protejez cât mai multe maşini. Prietena mea a fost complet de acord să bag maşinile în casă pentru că ştie cât de mult îmi plac. Din fericire, nu au fost pagube în Port Saint Lucie unde locuiesc. Aici nici măcar nu a plouat”, a adăugat Jalil.

E30 M3 este una dintre cele mai iconice şi dezirabile maşini BMW şi normal ca Jalil să dorească să o protejeze.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 - GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt - FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.