Iulia Vîntur, prezentatoarea megashow-ului “Dansez pentru tine” şi crainica Ştirilor Pro Tv din weekend, a vrut de mică o maşină mare. Peştişorul Chevy i-a îndeplinit dorinţa şi i-a adus un SUV Captiva Sport.

Western Story Western Story
Exteriorul îţi place?
Foarte mult. Partea frontală, farurile şi linia fină. Nu este o grămadă de tablă, este sexy (rîde).

Despre interior ce ne poţi spune?
Bordul este funcţional, mă deranjează puţin lumina verde, dar nu e o problemă mare. Depinde de gusturi.

Comenzile sînt la-ndemînă?
Da, m-am adaptat repede. Îmi reglez scaunul în mod ideal, pe toate axele; la fel şi volanul.

Cum conduci Captiva?
Nu pot spune că sînt agresivă, dar nici nu-mi place să dorm pe drum. Mă ajută enorm cutia automată, care are rapoarte optime. Maşina are un demaraj bun şi, odată lansată, se înfige senzaţional.

Cît de tare ai mers pînă acum cu acest Chevrolet?
Nu am apucat încă să intru în zona roşie a turometrului, dar nu-mi fac griji că aş avea probleme în a atinge viteze de peste 160 km/h. Din cîte am văzut, maşina chiar urcă lin şi rapid la viteze mari.

Unde mergi cel mai mult cu ea?
Deocamdată în oraş, dar abia aştept să o scot mai mult la plimbări extraurbane.

Cum sînt suspensiile?
Fiind o maşină sport, le are un pic mai rigide, dar nu exagerat. Am mai condus maşini sport şi erau foarte rigide, aceasta este absolut OK. Nu simt gropile, deci amortizează şocurile fără zdruncinături.

Te-ai uitat vreodată sub capotă?
La Captiva încă nu, totul este frumos şi imaculat. Dar în trecut m-au interesat detaliile mecanice. O dată, chiar mi-am dorit enorm să-mi fac singură pana, dar nu m-au lăsat nişte băieţi care-şi făceau veacul în faţa unui bloc. Pur şi simplu nu m-au lăsat, deşi mi-am dorit atît de mult să fac şi eu o pană în viaţa mea (rîde).

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.