TOP 10 ProMotor: cele mai reuşite maşini noi din 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 10 ani Dosar & Analize

Fără alte discuţii, Dacia se califică din prima pentru această titulatură prin Dacia Dokker, atât în varianta pentru persoane, cât, mai ales, în cea van, de marfă.

VEZI AICI DETALII CU DACIA DOKKER

Cu un preţ de pornire de 9.000 euro pentru Dokker cu 5 locuri, respectiv 8.700 euro pentru Dokker Van, modelul românesc (fabricat însă în Maroc, nu la Mioveni…) este maşina perfectă pentru micii întreprinzători.

Pe lângă caracterul util excelent, Dokker propune şi o gamă de opţiuni noi şi foarte accesibile, care cresc substanţial nivelul de confort, dar şi siguranţa celui de la volan – ceea ce e remarcabil pentru o utilitară ieftină.

Motoarele sunt robuste şi se achită de sarcini cu brio, iar comportamentul rutier este unul normal, în timp ce manevrabilitatea în spaţiul urban este avantajată de dimensiunile compacte, precum şi de vizibilitatea bună.

CITEŞTE AICI TESTUL PROMOTOR CU DACIA DOKKER

În plus, cei de la Dacia promit o bună fiabilitate a maşinii, chIar şi în condiţii grele de transport, cum sunt în multe locuri din România, dar şi cheltuieli de întreţinere convenabile, un atu foarte important pentru micii întreprinzători şi companii.

CE ALTE MODELE NOI DIN 2012 VI SE PAR FOARTE REUŞITE?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide