TOP 10 ProMotor: cele mai reuşite maşini noi din 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 10 ani Dosar & Analize

Chiar dacă 2012 poate fi considerat un an serios de criză, acest lucru nu a însemnat că domeniul maşinilor pentru cei fără griji financiare ar fi fost  privat de noutăţi. Însă poate îi vom dezamăgi pe mulţi dacă nu vom pune reflectoarele pe modele noi precum Porsche Boxster, BMW Seria 6 Gran Coupe sau Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Pentru noi, cea mai interesantă noutate din 2012 a fost o maşină japoneză: Toyota GT86. Un coupe cu linii convenţionale, fără pretenţii de imagine luxoasă sau superperformantă, dar având alte calităţi ascunse care, pe drept cuvânt, fac din GT86 o maşină cu adevărat delicioasă.

VEZI AICI DETALIILE CU TOYOTA GT86

Stilul mai simplist al exteriorului, care îi va lăsa rece pe fanii gadgeturilor moderne, se continuă cu un interior cu tentă spartană, dar gândit în mod clar pentru cei care vor să conducă şi să ţină maşina în frâu. Odată aşezat la volan, realizezi că GT86 e o maşină pentru cei mai experimentaţi şi e clar că te aşteaptă reprize serioase de adrenalină – în ciuda faptului că motorul boxer are doar 200 CP.

Toyota GT86 este o maşină bine echilibrată şi, fără dubii, o uzină pe patru roţi destinată driftingului profesionist. Chiar şi cei care nu au de gând să se folosească de aceste calităţi ale maşinii vor aprecia comportamentul sportiv sănătos, uşurinţa de a conduce, comunicarea permanentă cu şoferul şi senzaţiile dezarmant de oneste pe carele simţi la volan.

CITEŞTE AICI TESTUL PROMOTOR CU TOYOTA GT86

Ar mai fi multe de spus despre această maşină (o adevărată surpriză autentică în această lume supertehnologizată), dar terminăm cu preţul de bază de 32.800 euro cu TVA, suficient de mare pentru a limita accesul celor interesaţi, dar chiar mic raportat la senzaţiile extreme pe care le poate furniza Toyota GT86.

Pe pagina următoare vedem care e cel mai interesant model ecologic lansat în 2012

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide