TOP 10 ProMotor: cele mai reuşite maşini noi din 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 10 ani Dosar & Analize

În 2012, segmentul premium al modelelor de clasă compactă s-a îmbogăţit cu cea de-a treia generaţie Audi A3 (împreună cu A3 Sportback), cu o complet nouă generaţie Mercedes-Benz A-Class şi cu noul Volvo V40.

Dintre acestea, cel care ne-a impresionat cel mai mult a fost noul A-Class. În primul rând, este de apreciat renunţarea la configuraţia de monovolum şi abordarea unui stil mai convenţional, dar cu un design tineresc. Noul A-Class poate fi considerat, la ora actuală, cea mai interesantă compactă premium.

VEZI AICI DETALII CU NOUL MERCEDES-BENZ A-CLASS

Interiorul maşinii denotă calitate premium, iar nivelul de personalizare este unul foarte bun, mezinul familiei Mercedes-Benz reuşind să convingă fără eforturi. Şi la capitolul dinamică, noul Mercedes-Benz A-Class face o figură foarte bună, fiind o maşină confortabilă şi plăcut de condus, cu o gamă de motorizări bine gândită şi economă.

În ce priveşte preţurile şi dotările, A-Class e în luptă strânsă cu rivalii de la Audi, BMW şi Volvo, diferenţele fiind destul de mici, aşa încât alegerea ţine foarte mult de gusturi. Iar noul A-Class este, într-adevăr, pe gustul nostru.

Pe pagina următoare vedem cele mai apreciaet monovolume de familie în 2012

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide