TOP 10 ProMotor: cele mai reuşite maşini noi din 2012

Autor: Oraan Mărculescu acum 10 ani Dosar & Analize

Dacă Logan e un adevărat rege pentru cine vrea o maşină familistă sub 10.000 euro, imediat peste această barieră avem patru modele proaspete, lansate în 2012 – de fapt trei, deoarece unul dintre ele, Toledo, va ajunge în România doar la începutul lui 2013.

Este vorba despre fraţii din grupul VAG: Skoda Rapid şi Seat Toledo, respectiv fraţii din grupul PSA: Citroen C-Elysee / Peugeot 301. Toledo încă nu e disponibil la noi, dar Skoda Rapid ameninţă deja că va face ”ravagii” şi va repeta succesul primei generaţii Octavia (al cărei urmaş legitim este, de fapt).

VEZI AICI DETALIILE CU NOUA SKODA RAPID

Aşadar, noua Skoda Rapid, primul model al cehilor care abordează noua imagine de marcă germanizată, reuşeşte să impresioneze prin caracterul familist de care dă dovadă, alături de o gamă corectă de preţuri (de la 11.989 euro cu TVA) şi o listă de dotări mai pretenţioasă decât te-ai aştepta de la o maşină accesibilă.

Noua Skoda Rapid mizează şi pe o calitate a interiorului la cote clar mai bună decât ceea ce oferă o maşină low-cost sau rivalii francezi, iar recentul rezultat de 5 stele de la crash-testele Euro NCAP demonstrează că Skoda nu e adepta compromisurilor.

Ca şi comportament rutier, Rapid e o maşină familistă normală, suficient de confortabilă (dat fiind backgroundul german) şi care privilegiază siguranţa în conducere şi un consum cât mai redus.

CITEŞTE AICI TESTUL PROMOTOR CU NOUA SKODA RAPID

În concluzie, Skoda Rapid are toate atuurile pentru a-i convinge pe familiştii ceva mai pretenţioşi, dar care caută un raport preţ/echipare cât mai bun, alături de mult spaţiu şi multă siguranţă.

Pe pagina următoare vedem care sunt cele mai reuşite modele de clasă compactă lansate în 2012 la noi

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Comentarii
Inchide